• customers
  • customers
  • customers
WELCOME TO JUN HONG

Kaluwihan kita

  • Top lan Profesional Produsèn

    Produsèn ndhuwur lan profesional karo 13 taun pengalaman
  • Casa Quality Management System

    kualitas kabeh produk 'punika njamin, CE lan standar internasional ISO9001 disetujoni
  • Perfect Sawise-sales Service

    babar pisan 1 taun kanggo kabeh produk lan profesional tim sawise-layanan sing nyediakake latihan lan instalasi kanggo pelanggan, pangopènan dawa urip-
  • R kuwat & D teknologi deteksi

    tim technical profesional kanggo pembangunan lan riset ing lapangan deteksi logam, ngarahake kanggo aplikasi teknologi langkung majeng ing produk.

Babagan awake dhewe

Junhong Elektronik & Teknologi (Dongguan) Co., Ltd punika Produsèn Metal Detector profesional wiwit 2005, specialized ing R & D teknologi deteksi keamanan. Kita kudu warna produk Range: Lumaku liwat detektor logam, tangan dianakaké detektor logam, X-ray gawan scanner, X-Ray Scanner Body, Underground Metal Detector, Industrial Metal Detector, Checkweigher, suhu badan Infrared Deteksi System; Bledosan Detector, Ing Vehicle Surveillance Sistem; etc. kang digunakake digunakake ing keamanan lan industri related.

  • 1
  • 2
  • _MG_5321
  • _MG_5332

layanan kita

  • Pemandangan- Sales Service

    Junhong Elektronik bakal kurban pelanggan disengojo free saka rencana proses produksi, kalebu rembugan technical, nglereni sampel, pilihan peralatan, berkembang lan ngatur utawa nyetel miturut dening kabutuhan khusus saka pelanggan.
  • instalasi

    Kita bakal ngirim engineer kita kanggo perusahaan customer kita kang kanggo instalasi lan technical training. Kabeh istilah kudu rembugan.
  • Maintenance Equipment

    Junhong Elektronik bakal nyedhiyani sawetara sing kebak karya layanan. Junhong Elektronik janjinipun: babar pisan 1 taun kanggo peralatan saka tanggal instalasi lan testing. Yen mesin meets alangan operasi, Junhong Elektronik janjinipun kurban solusi kanggo panganggo ing 24hours. babar pisan peralatan kadaluarso, kanggo nyedhiyani pangopènan dawa nyawa.
  • Training Technical

    Junhong Elektronik kurban technical training free, sawise instalasi lan imbuhan ing situs pangguna, Sepur siji / kalih personel operator lan pangopènan respctively. Training kalebu asas Laser, construction equipment, gambaran proses, pangopènan peralatan, safety laser, tata cara operasi lan trobleshooting prasaja.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !