• customers
  • customers
  • customers
Wilujeng sumping di Jun Hong

Kaunggulan kami

  • Top tur Profesional Produsén

    produsén luhur jeung profésional kalayan 13 taun pangalaman
  • Assured System Management Quality

    kualitas Sadaya produk 'ieu assured, CE jeung standar internasional ISO9001 disatujuan
  • Sampurna Saatos-jualan Service

    jaminan 1 taun pikeun sakabéh produk sarta profésional tim sanggeus-jasa anu méré latihan jeung instalasi keur konsumén, pangropéa lila hirup-
  • Sunda kuat & D tina téhnologi deteksi

    a tim téknis profésional pikeun ngembangkeun sarta panalungtikan dina widang deteksi logam, dimaksudkeun pikeun nerapkeun téknologi beuki canggih di produk.

Tentang Kami

Junhong Electronic & Téhnologi (Dongguan) Co., Ltd nyaeta hiji produsén Metal detektor profésional saprak 2005, husus dina R & D tina téhnologi deteksi kaamanan. Simkuring boga rupa produk rentang: Leumpang ngaliwatan detéktor logam, leungeun dicekel detéktor logam, X-ray bagasi scanner, X-Ray scanner Awak, Underground Metal detektor, Industri Metal detektor, Checkweigher, Suhu Awak Infrabeureum deteksi System; Bahan peledak detektor, Dina Vehicle panjagaan Systems; jeung sajabana nu loba dipaké dina kaamanan jeung industri patali.

  • 1
  • 2
  • _MG_5321
  • _MG_5332

jasa kami

  • Pamandangan Penjualan Service

    Junhong Electronic bakal nawiskeun para nasabah ngahaja bébas tina skéma proses produksi, kaasup konsultasi teknis, motong sampel, Pilihan parabot, ngamekarkeun jeung ngaropea atawa ngaluyukeun nurutkeun ku kabutuhan husus konsumén.
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    Urang bakal dikirim insinyur urang pikeun parusahaan customer kami pikeun instalasi jeung latihan teknis. Sakabéh istilah kudu dibahas.
  • Purwokerto alat

    Junhong Electronic bakal nyadiakeun rupa-rupa pinuh gawé jasa. Junhong Electronic janji: jaminan 1 taun pikeun alat-alat tina titimangsa nu instalasi tur nguji. Mun mesin meets gangguan operasi, Junhong Electronic janji nawarkeun solusi pikeun pamaké dina 24hours. jaminan parabot wayahna, nyadiakeun pangropéa lila hirup-.
  • Pelatihan teknis

    Junhong Electronic nawiskeun latihan teknis bébas, sanggeus instalasi tur adjustment dina situs pamaké, karéta salah / dua tanaga operator jeung perawatan respctively. Latihan ngawengku prinsip laser nu, alat-alat konstruksi, pedaran proses, pangropéa parabot, kaamanan laser, prosedur operasi sarta trobleshooting basajan.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !